Patxi Salinas: “La samarreta es guanya als entrenaments i als partits”

El tècnic basc, satisfet amb la classificació per a la següent ronda de la Copa Catalunya, assegurava després del partit que tota la plantilla està a un gran nivell i que els titulars en la primera jornada de lliga seran aquells que s’ho guanyin.

Sobre el partit contra els del Baix Llobregat, l’entrenador andreuenc creu que va estar marcat per la igualtat, si bé les millors ocasions van ser pels quadribarrats. La seva valoració de la pretemporada és bona i ara ja toca pensar en els dos partits d’aquesta setmana.

Escolta les declaracions de Patxi Salinas al finalitzar el partit contra el Santboià:

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019