Patxi Salinas: “La samarreta es guanya als entrenaments i als partits”

El tècnic basc, satisfet amb la classificació per a la següent ronda de la Copa Catalunya, assegurava després del partit que tota la plantilla està a un gran nivell i que els titulars en la primera jornada de lliga seran aquells que s’ho guanyin.

Sobre el partit contra els del Baix Llobregat, l’entrenador andreuenc creu que va estar marcat per la igualtat, si bé les millors ocasions van ser pels quadribarrats. La seva valoració de la pretemporada és bona i ara ja toca pensar en els dos partits d’aquesta setmana.

Escolta les declaracions de Patxi Salinas al finalitzar el partit contra el Santboià:

Més en

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019