Torna la lliga gairebé 100 dies després

El 19 de maig passat el Levante B – Sant Andreu tancava la temporada 2012/2013. Noranta vuit dies més tard s’aixecarà el teló d’una nova campanya, amb moltes cares noves i nous reptes. Alcoi serà l’escenari del retorn a la lliga.

Un escenari on l’equip no guanya des de l’any 2007. Les darreres quatre visites a El Collao s’han saldat amb tres derrotes i un empat sense gols. De fet, les tres vegades que els andreuencs s’han endut els tres punts d’Alcoi ha estat amb el mateix resultat, 0-1 (1993, 1995 i 2007). El balanç total és d’onze partits, amb tres victòries, tres empats i cinc derrotes.

L’Alcoyano afronta la segona temporada després del seu descens de la Segona A. L’equip alacantí, que la temporada passada va caure en primera ronda de play-off davant l’Eibar, s’ha renovat força aquest estiu. Tot i perdre Javi Lara, puntals de l’equip com Javi Selvas, César Remón o Óscar López, continuen a les files blanc-i-blaves. A més, la direcció esportiva ha reforçat bé una plantilla que lluitarà per estar a dalt.

Segurament el millor moment de la temporada per enfrontar-se als equips forts és a l’inici, quan encara les cares noves s’estan coneixent i necessiten acoplar-se. Amb aquest panorama visitarà l’equip El Collao aquest diumenge, buscant començar la lliga amb bon peu i sumant els primers punts de la temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS