UE Castelldefels 2 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha quedat eliminat de la Copa Catalunya després de la derrota d’aquesta tarda a Els Canyars. Els andreuencs no han trobat la manera de definir les seves aproximacions i els del Baix Llobregat no han perdonat en dos contraatacs letals.

El partit ha començat amb una primera aproximació dels grocs be resolta per un Morales atent a la porteria. Tot just dos minuts després podria haver canviat el signe de l’eliminatòria, amb una rematada de Francis que ha estat a punt de convertir-se en gol però finalment ha topat amb el pal.

El domini era andreuenc, i les ocasions anaven arribant, com una rematada amb el cap de Melo a la sortida d’un córner o dos xuts des de fora l’àrea de Quim Araujo i Josu que marxaven a l’esquerra de la porteria de Pociello.

Els locals han sortit millor en la segona part i de seguida s’han avançat amb un contraatac culminat a la perfecció per Cervantes, que retallava amb la dreta i rematava amb l’esquerra per posar la pilota llà on Morales no podia arribar. L’equip ha intentat reaccionar, però als pocs minuts s’ha trobat amb un nou contraatac, aquest cop acabat per Pastells, que pràcticament matava el partit.

Tot i el 2 a 0 l’actitud ha estat bona i els homes de Patxi Salinas ho han seguit provant. Xapi Arnau, en una jugada per la dreta, posava una centrada que Aitor rematava forçat. Minuts més tard, Ander despenjava una pilota dins l’àrea per l’arribada de Francis, que no encertava a rematar entre els tres pals. I encara abans del final, Ibon podia haver retallat amb un xut de falta directa, però la pilota ha marxat fregant el pal.

UE Castelldefels 2

UE Sant Andreu 0

UE Castelldefels: Pociello, Santos, Marc, Uri, Josue, Jorge Sanchez, Pol, Roquet, Cervantes, Jonatan Fernández i Arnau.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Dídac, Rubén, Carroza, Ton Alcover, Josu, Ander, Quim Araujo i Francis.

Gols: 1-0 Cervantes (56′), 2-0 Pastells (64′).

Àrbitre: Calderiña Pavón, del col·legi de Sabadell. Ha mostrat la groga als locals Roquet i Pociello i al visitant Aitor.

Foto: Àlex Gallardo.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS