UE Rubí 1 – UE Sant Andreu 0

Aquest vespre ha arribat a Rubí la primera derrota de la pretemporada. L’equip ha acusat el fort ritme d’aquestes primeres setmanes i no ha estat encertat de cara porteria. L’únic gol del partit l’ha fet Alex Pla pels locals al minut 12, des del punt de penal.

Les dues primeres accions de perill del partit han estat pel Sant Andreu. Josu, primer amb una vaselina que ha sortit fora, i després amb una rematada alta, posava els primers avisos a la porteria del Rubí.

Han estat en canvi els locals els que han transformat en la primera arribada. El jugador a prova Sergio Sánchez feia penal per una agafada dins l’àrea i Alex Pla no perdonava dels dels onze metres. Tot i l’1 a 0 desfavorable, feia la sensació que l’equip podia igualar. Ander Vitoria engaltava alta una centrada de Josu, i pocs minuts més tard ho provava Ton Alcover amb una falta a baix que aturava bé el porter Segovia.

Abans del descans, dues noves ocasions, totes dues quadribarrades. Primer Quim Araujo i després Francis tornaven a rematar per sobre els tres pals de la porteria del Rubí. Per arribades, el resultat no feia justícia a la primera part vista.

Al descans Patxi Salinas donava entrada al porter Manu, a Jilmar i a Xavi Jiménez, mentre el Rubí canviava 10 homes de cop. Els locals, ara sí, han sortit amb força i Dani Muela ha estat a punt de marcar després de superar amb una gran vaselina Manu. A l’altra porteria Francis era a punt de fer l’empat, però creuava massa la seva rematada davant el porter. I novament el Rubí tornava a la càrrega per amenaçar amb el segon: Ernest estavellava la pilota a la creueta culminant una jugada col·lectiva.

Arribats al 60′, més canvis al conjunt andreuenc: marxaven Melo, Ton Alcover, Quim Araujo, Ander, Francis i Aitor, i entraven al terreny de joc Boris, Pol, Guzman, Adri, Carroza i John. Aquest últim ha tingut una opció de cap a rematada d’Adri Ruiz, però el cop de cap ha sortit alt.

Abans del final, dues accions perilloses més pel Sant Andreu. Xavi Jiménez rematava des de fora l’àrea amb una gran resposta del porter, i Guzman també ho provava des de la distància engaltant una remtada molt potent que sortia fregant el pal. En aquests darrers minuts el partit s’ha acabat d’endurir i Sergio Sánchez ha hagut d’abandonar el terreny de joc amb problemes físics.

UE Rubí 1

UE Sant Andreu 0

UE Rubí: Segovia,Kiki, Roger Peña, Aitor Torres, Héctor, Monsergas, Collado, Roger, Alex Pla, Zambudio i Oriol. També han jugat: Del Rio, Victor, Samu, Raventós, Adri Díaz, Cervantes, Edgar, Genís, Dani Muela i Ernest.

UE Sant Andreu: Éric, Xapi Arnau, Melo, Sergio Sánchez, Rubén, Ton Alcover, Aitor, Josu, Quim Araujo, Ander Vitoria i Francis. També han jugat: Manu, Jilmar, Xavi Jiménez, Boris, Pol, Guzman, Adri, Carroza i John.

Gols: 1-0 Alex Pla (12′).

Àrbitre: Sales Font, del col·legi de l’Anoia. Ha mostrat la groga als locals Héctor, Roger Peña i Alex Pla, i al visitant Carroza.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS