UE Sant Andreu 2 – UDA Gramenet 0

La presentació de l’equip davant l’afició va ser tot un èxit, amb una bona resposta per part del Narcís Sala i després també dels futbolistes sobre el terreny de joc. Dos grans gols de Francis i Melo van servir per imposar-se a la Gramenet.

El Sant Andreu va sortir molt bé sobre el terreny de joc i des del primer moment es va mostrar superior a un rival que va més curt de preparació. Francis va acaparar el protagonisme en atac amb una primera arribada ja al minut 5, quan la seva pilota pentinada amb el cap marxava un pèl desviada.

L’andalús no va perdonar a la segona acció de perill en la que participava, gairebé a la mitja hora de joc. Francis va rebre a la frontal i es va fabricar un xut potent i col·locat que va entrar per tot l’escaire, un autèntic golàs.

Tampoc es va quedar curt Melo, que cinc minuts més tard i després d’una sèrie de rebutjos, va engaltar una xilena des de l’interior de l’àrea per batre el porter colomenc Juanmi. Dos a zero i el públic que assistia a l’estadi vibrant amb l’estrena il·lusionadora de l’equip. La millor i pràcticament única ocasió visitant de la primera part la va tenir l’ex andreuenc Ángel, que va provar Éric amb un llençament de falta.

La segona meitat va començar amb tres arribades a l’àrea de la Grama, la més clara al 52′ amb una rematada d’Ander Vitoria al travesser. Tots dos equips van canviar les seves peces sobre el camp però el ritme va decaure per la forta calor i les dobles sessions acumulades a les cames.

El més destacat, l’aturada del porter del juvenil Manu a xut de penal d’Ángel. L’ex del Sabadell va blocar la pilota i d’aquesta manera fa que l’equip no hagi encaixat cap gol en els dos partits que portem de pretemporada.

UE Sant Andreu 2

UDA Gramenet 0

UE Sant Andreu: Éric (Manu 46′), Xapi (Guzman 60′), Dídac (Pol 60′), Azparren (Carroza 60′), Rubén (Jilmar 46′), Melo (Sergio Sánchez 46′), Ton Alcover (Xavi Jiménez 46′), Josu (John 60′), Quim Araujo (Adri Ruiz 60′), Ander (Boris 60′) i Francis (Aitor 46′).

UDA Gramenet: Juanmi, Corpas, Juanma, Olmedo, Pol, Iborra, Juanito, Edu Soler, Josep Maria, Pluvins i Ángel. Al descans vans sortir: Franco, Peinado, Cardete, Canadell, Morales, Matias, Fede, Héctor, Quique, Gil i Canelada.

Gols: 1-0 Francis (27′), 2-0 Melo (32′).

Àrbitre: Sánchez Aparicio, del col·legi del Baix Llobregat. No va mostrar cap targeta.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS