UE Sant Andreu 4 – FC Vilafranca 0

Victòria còmode de l’equip en el quart partit de la pretemporada. Un gol matiner d’Adri Ruiz a la primera part, i un altre de Quim Araujo només començar la segona, van encarrilar el partit. Després Ander Vitoria i el mateix Adri Ruiz van ampliar diferències.

UE Sant Andreu 4

FC Vilafranca 0

UE Sant Andreu: Manu (Éric 73′) , Xapi Arnau (Melo 46′), Pol, Azparren (Ton Alcover 46′), Jilmar (Rubén 62′), Carroza (Quim Araujo 46′), Guzman, John (Josu 73′), Xavi Jiménez (Ander Vitoria 46′), Adri Ruiz (Aitor 73′) i Boris (Francis 73′).

FC Vilafranca: Roberto, Javi Gonzalez, Dominguez, Bacaicoa, Font, Dani Antolinez, Boira, Oriol Molins, Kako, Puchi i Santi Triguero. També van jugar: Laguna, Mario, Alabau, Lora, Eric, Alex Domínguez, Tavira, Vargas, Creixell, Jose i Ricard.

Gols: 1-0 Adri Ruiz (1′), 2-0 Quim Araujo (46′), 3-0 Ander Vitoria (58′), 4-0 Adri Ruiz (70′).

Àrbitre: Bertomeu Garcia, del col·legi de Barcelona. No amonesta ningú.

 Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS