Vine al Sant Andreu-Olot i emporta’t dues invitacions per a la Copa

Tots els socis i aficionats que aquest dissabte siguin a Can Dragó veient l’estrena de l’equip com a local a la lliga, tindran de regal dues invitacions pel partit de Copa del Rei de dimecres. Es tracta d’una mesura per afavorir l’assistència.

El Sant Andreu – Peña Deportiva es disputarà el dimecres 4 de setembre a les 18:00, un horari que no afavoreix gaire la presència de seguidors a les graderies però obligat per la manca d’il·luminació a Can Dragó. A aquest factor s’hi uneix una possible pròrroga, que fa inviable fixar el partit més tard de les 18:00.

Donades les circumstàncies, des del club es vol potenciar l’afluència de públic. Per aquest motiu, aquest dissabte tothom que assisteixi a veure el Sant Andreu – Olot rebrà dues invitacions pel partit de Copa. D’aquesta manera, dimecres els socis podran venir acompanyats de dos amics o familiars, i els que vinguin havent comprat entrada, podran repetir sense cost extra només quatre dies més tard.

Tot i així, aquells que no siguin socis ni tampoc vinguin al Sant Andreu – Olot, també tindran opció de veure la Copa. Les entrades valdran 5 euros i es podran comprar anticipadament a partir de dilluns, de 10:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, a les oficines del club.

Recordem novament que els jugadors i pares del futbol base podran entrar a tots dos partits amb el carnet de la temporada passada, amb l’afegit de poder aconseguir també dues invitacions pel partit contra la Peña aquest dissabte contra l’Olot. No així els socis, que hauran de presentar el carnet de la nova temporada. Els membres del futbol base nous d’aquest estiu, i que per tant no tenen carnet de la temporada passada, poden passar demà divendres, matí i tarda, i dissabte matí, a recollir invitacions a les oficines del club.

Foto: futbolcatalunya.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS