Adrián Mouriño és nou jugador del Sant Andreu

El gallec és des de fa només uns minuts jugador del Sant Andreu. Mourinho té 25 anys i arriba procedent del Recreativo de Huelva B, on també va poder debutar a Segona Divisió A. El migcampista entra en la convocatòria pel partit d’avui contra la Peña Deportiva.

El jugador ja fa dies que es trobava sota la disciplina del club, però problemes burocràtics no han permès concretar el seu fitxatge fins avui. Aquests darrers dies Mouriño ha anat completant lentament els tràmits per convertir-se en quadribarrat. El fet que la fitxa federativa estigués presentada amb anterioritat, abans de tancar-se el mercat, fa que el gallec sigui jugador andreuenc a tots els efectes.

A l’equip ha coincidit amb un company que coneix bé de Huelva, Francis Ferrón. Tots dos van coincidir al filial del degà del futbol espanyol i ara ho fan al Narcís Sala. Mouriño, igual que el punta andalús, també va tenir l’oportunitat de disputar minuts al primer equip que juga a la Liga Adelante. En el seu cas ho va fer contra el Barça B al Mini Estadi i al Nuevo Colombino contra l’Almeria, a més d’anar convocat en d’altres partits.

A banda d’aquest darrer any al Recre, la trajectòria de Mouriño s’ha desenvolupat majoritàriament a Galicia. El migcampista, format al Celta, va arribar al filial dels viguesos i després va passar pel Coruxo, el Montañeros i l’Ourense, on va coincidir amb Patxi Salinas. El tècnic basc ja l’ha convocat pel partit d’aquesta tarda de Copa del Rei contra la Peña Deportiva Santa Eulària.

Foto: vavel.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS