Tots convocats per a la Diada més quadribarrada

L’onze de setembre d’enguany tindrà un marcat color andreuenc. L’equip s’enfronta a partir de les 12:00 contra l’Olot a Can Dragó en partit de segona ronda de Copa. Abans, de bon matí, es farà la tradicional ofrena a Rafael Casanova. El millor dia per presumir de samarreta.

Si ja tradicionalment es veuen moltes quadribarrades la Diada Nacional de Catalunya, aquesta vegada encara n’hi haurà més. Enfrontar-se a un altre equip català ha permès posar el partit al migdia, sense fer nosa d’aquesta manera al gruix d’actes de la Diada, que tindran lloc a la tarda. Serà l’excusa perfecte per lluir els colors del club i del país des de bon matí. Una representació del club farà l’ofrena floral a Rafael Casanova cap a quarts de deu. El punt de trobada serà el carrer Bruc amb Ronda Sant Pere a les 9:15.

Tot i ser una jornada festiva la importància del partit és capital. La Copa és una competició molt important per al club, tant a nivell econòmic com de prestigi. I jugar a partit únic i a casa és una gran oportunitat per continuar endavant. Malgrat això, un rival complicat com l’Olot no ho posarà fàcil. I és que els garrotxins només han perdut un partit en el que va de temporada, precisament contra el Sant Andreu a Can Dragó (2-1). Un resultat que demà serviria per accedir a la tercera ronda.

Per aquest partit Patxi Salinas ha convocat tota la plantilla. Abans del partit tindrem els 16 convocats definitius per disputar un enfrontament en el que els socis tindran entrada gratuïta i els no socis hauran de pagar 5 euros. Els jugadors i pares del futbol base podran accedir amb el carnet de la temporada passada, ja que els nous s’entregaran a finals de setembre.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS