El Cava Quatre Barres, a la venda a partir de demà

Els socis i aficionats el podran adquirir a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores. El preu de les ampolles individuals serà de 5 euros, mentre que la caixa de 6 unitats sortirà per 25 euros, fet que suposa un 17% d’estalvi.

També està previst que el cava es pugui comprar els dies de partit, a la parada de productes oficials al Narcís Sala.

El cava de la Unió Esportiva Sant Andreu està impulsat per Julio Salinas i elaborat pel celler Capità Vidal, situat al Penedès. Es tracta d’un cava jove, d’aroma agradable i molt equilibrat, elaborat amb les varietats de raïm macabeu, xarel·lo i parellada. El seu temps de criança és de d’un mínim de 12 mesos. La seva temperatura òptima de consum és entre 6 i 8 ºC. Es presenta en ampolles de 75 cl i en caixes de cartró de 6 ampolles. Porta l’etiqueta i la xapa amb l’escut del club i la inscripció “l’orgull del poble des de 1909”.

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018