El Cava Quatre Barres, a la venda a partir de demà

Els socis i aficionats el podran adquirir a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores. El preu de les ampolles individuals serà de 5 euros, mentre que la caixa de 6 unitats sortirà per 25 euros, fet que suposa un 17% d’estalvi.

També està previst que el cava es pugui comprar els dies de partit, a la parada de productes oficials al Narcís Sala.

El cava de la Unió Esportiva Sant Andreu està impulsat per Julio Salinas i elaborat pel celler Capità Vidal, situat al Penedès. Es tracta d’un cava jove, d’aroma agradable i molt equilibrat, elaborat amb les varietats de raïm macabeu, xarel·lo i parellada. El seu temps de criança és de d’un mínim de 12 mesos. La seva temperatura òptima de consum és entre 6 i 8 ºC. Es presenta en ampolles de 75 cl i en caixes de cartró de 6 ampolles. Porta l’etiqueta i la xapa amb l’escut del club i la inscripció “l’orgull del poble des de 1909”.

Més en

Sant Andreu – Peralada: guanyar confiança

Premsa9 de novembre de 2019

Prèvia Femení A

Premsa8 de novembre de 2019

Revertir la situació

Premsa8 de novembre de 2019

L’experiència Sant Andreu oberta per a futbolistes d’Orient Pròxim i Mitjà

Premsa7 de novembre de 2019