El Cava Quatre Barres, a la venda a partir de demà

Els socis i aficionats el podran adquirir a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores. El preu de les ampolles individuals serà de 5 euros, mentre que la caixa de 6 unitats sortirà per 25 euros, fet que suposa un 17% d’estalvi.

També està previst que el cava es pugui comprar els dies de partit, a la parada de productes oficials al Narcís Sala.

El cava de la Unió Esportiva Sant Andreu està impulsat per Julio Salinas i elaborat pel celler Capità Vidal, situat al Penedès. Es tracta d’un cava jove, d’aroma agradable i molt equilibrat, elaborat amb les varietats de raïm macabeu, xarel·lo i parellada. El seu temps de criança és de d’un mínim de 12 mesos. La seva temperatura òptima de consum és entre 6 i 8 ºC. Es presenta en ampolles de 75 cl i en caixes de cartró de 6 ampolles. Porta l’etiqueta i la xapa amb l’escut del club i la inscripció “l’orgull del poble des de 1909”.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019