L’equip visita La Giralda de L’Arboç

Després del partit al Camp Nou de Reus l’expedició del primer equip va fer una parada a l’Arboç, on hi ha La Giralda de l’Arboç propietat del president del club Manuel Camino. La plantilla i el cos tècnic hi van dinar i després van fer una visita guiada pel monument.

Aprofitant que la població de l’Arborç queda a mig camí entre Sant Andreu i Reus, el president Manuel Camino va oferir la possibilitat a l’equip de dinar en aquest espectacular edifici al bell mig del Penedès, amb una rèplica de La Giralda de Sevilla a escala 1:2, una reproducció del Pati dels Lleons de l’Alhambra de Granada i una altra del Saló dels Ambaixadors de l’Alcàsser de Sevilla.

Els integrants de la plantilla van poder visitar els diferents racons de l’edifici després de fer un pica pica per dinar. La visita va comptar amb la presència d’una institució del món del futbol com Salvador Sadurní, porter del FC Barcelona durant setze temporades i natural de l’Arboç. Sadurní va rebre una samarreta signada per tots els jugadors de la plantilla i una làmina del centenari del Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS