Manu Lanzarote es fa soci d’honor del Sant Andreu

L’ex jugador andreuenc, actualment a l’Espanyol de Primera Divisió, va veure la campanya de captació de socis engegada pel club i va decidir ajudar fent-se ni més ni menys que soci d’honor. Lanza va sorprendre els aficionats que feien cua a les oficines.

La seva etapa al Narcís Sala va marcar l’afició quadribarrada i també el va marcar a ell. Manu Lanzarote no oblida la seva època de jugador andreuenc, que segons ell mateix reconeix va marcar un punt d’inflexió en la seva carrera.

La seva estima pel club el fa estar pendent de l’actualitat, i quan va veure la campanya de captació de socis per internet “Desperte el teu monstre”, el barceloní no va dubtar en voler col·laborar amb el Sant Andreu. Es va acostar a les oficines del club i al moment va sortir amb el seu carnet de soci d’honor.

Lanza va explicar a www.uesantandreu.cat que sempre que pugui intentarà venir a veure el Sant Andreu al Narcís Sala, que s’ha sentit molt estimat per l’afició i que sempre serà soci i un fidel seguidor del club. A més, el jugador de l’Espanyol va voler animar tothom a fer-se soci del Sant Andreu i fer costat a l’equip en tot moment.

Des de la Unió Esportiva Sant Andreu desitgem a un dels nostres que tingui molta sort aquesta temporada!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS