Patxi Salinas: “El repartiment de punts és just”

El tècnic del Sant Andreu estava satisfet per haver aconseguit un empat fora de casa en un partit que li va deixar la sensació que tan es podia haver guanyat com perdut. Patxi destacava que tot i haver jugat dimecres Copa, l’equip va estar fabulós en l’esforç.

Precisament un dels factors que va marcar la diferència ahir va ser que el Badalona havia descansat tota la setmana, un fet que no passarà la propera jornada doncs el rival, el Nàstic, també vindrà de jugar Copa del Rei el dimecres.

La prioritat per l’entrenador basc ara mateix és centrar-se en el partit contra l’Olot, on l’objectiu serà passar sí o sí. Tot i tenir només dos dies per recuperar-se de l’esforç de Badalona, “l’equip ho intentarà i anirem amb totes les nostres forces a per l’Olot”.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS