Patxi Salinas: “Els partits únics no es juguen, es guanyen”

Amb la classificació a la butxaca, l’entrenador basc estava satisfet per haver complert amb l’objectiu i destacava la intel·ligència amb la que l’equip va jugar la segona part. Patxi tamé va ser crític amb com es van jugar els primers quinze minuts.

El tècnic andreuenc va reconèixer que l’equip no va sortir bé al camp i que el primer quart d’hora de partit haurien pogut costar l’eliminatòria. “Hem sortit vius amb sort i després hem fet el més difícil, que era empatar. A la segona part hem merescut la victòria”.

Patxi assegurava que aquestes eliminatòries a partit únic són partits trampa perquè en qualsevol acció aïllada et poden fer el gol i quedar eliminats. “Hem sigut intel·ligents d’apretar el rival en la segona part i pràcticament no han arribat a porteria”.

El tècnic va tenir elogis per diversos jugadors, entre ells el debutant Mouriño, de qui va dir que”és una bomba, és incansable i ens donarà moltes alegries”. Patxi defineix el gallec com un tot terreny a qui encara li falten un parell de setmanes per estar bé físicament. També va destacar el paper de joves com Albarrán, Jilmar i Guzman, i la dificultat de llençar un penal al minut 84, com va fer Francis.

Tal i com ja va fer diumenge, el de Bilbao va aplaudir l’afició per la seva assistència un dimecres a les 18:00 i per la seva actitud, empentant l’equip tot i començar amb un resultat advers. “Sense l’afició no som ningú, esperem que en els moments dolents també hi siguin”.

Per últim, de cara el partit de diumenge a Badalona, Patxi creu que serà un partit complicat contra un rival directe però té la intenció d’anar a sumar els tres punts.

Escolta les seves declaracions:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS