Patxi Salinas: “Ens ha sentenciat una jugada molt discutida”

El tècnic andreuenc valorava la derrota a Reus com injusta després que dues jugades semblants no es sancionessin igual a les dues àrees.. Patxi va assegurar que en aquests tipus d’accions “els àrbitres tenen criteris diferents”.

L’entrenador quadribarrat estava molest després que el colze d’Ibon es sancionés com a penal i una acció similar a l’àrea del Reus quedés en no res. Un fet que no amagava que “no hem jugat bé a la primera part, hem estat imprecisos”. El canvi de superfície podria ser un dels motius, i és que “acostumats a la gespa artificial, la natural ens perjudica, no hi estem habituats”.

A la segona meitat, Patxi creu que l’equip va fer mèrits per empatar i va destacar el paper de Boris, que va debutar “en un moment difícil de partit, però va tenir una bona línia de treball”. En aquest sentit, el tècnic de Bilbao va tornar a recalcar el possible penal no assenyalat per unes mans dels roig-i-negres, i l’ocasió d’Azparren amb el cap en el descompte.

Per últim, i fruit de les pèrdues de temps que es van veure en la segona part, Patxi Salinas va voler deixar clar que “el Sant Andreu no tira la pilota fora, nosaltres volem jugar”:

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS