Patxi Salinas: “Ens hem deixat matar molt d’hora”

El tècnic andreuenc acabava el partit contra el Llagostera amb la sensació d’haver perdut dos punts per com havia anat el partit. Patxi sentenciava que “amb el marcador a favor hauriem d’haver sigut més forts. Quan millor ho teniem ens han empatat”.

Per l’entrenador quadribarrat es va veure un partit obert i igualat en el que tots dos equips haurien pogut guanyar. “És un empat contra un molt bon equip, físicament molt fort i poderós en el joc directe. Hem fet tot el possible per guanyar però al final hem empatat”.

El resultat suposava perdre els primers punts a casa de la temporada, en la que era l’estrena al Narcís Sala. “Ens hem sentit còmodes al nostre camp, la gespa està bé i anirem creixent a casa”, assegurava el tècnic basc.

Va ser un partit especial pel capità Morales, que complia el seu partit oficial 200 defensant els colors del Sant Andreu. Patxi Salinas es va desfer en elogis cap al porter, “és un exemple per a tothom, té capacitat de lideratge, entrena com el que més i és una garantia i una sort per nosaltres. Qualsevol entrenador el voldria tenir al seu equip i complirà molts més partits si les lesions el respecten”.

Pel que fa al proper partit, l’entrenador no dubta que “a  València hem d’anar a guanyar, és un camp difícil però hem de portar els tres punts i anirem amb aquesta intenció, hem d’aprofitar la situació del Levante B a la classificació”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS