Patxi Salinas: “L’afició ha estat fantàstica, increïble”

El tècnic andreuenc es va mostrar molt agraït al públic per la seva assistència massiva al camp tot i venir d’una derrota i va destacar que “haver omplert el camp és molt important pels jugadors, veure color a la graderia i que la gent està a sobre i animant és fantàstic”.

En aquest sentit, Patxi Salinas va afirmar que a Sant Andreu es viu ambient de futbol i que al vestidor noten que la gent s’estima el club. L’entrenador va reiterar que més enllà dels resultats l’equip s’ho deixarà tot pels colors i espera que l’afició continuï animant com ho va fer ahir.

Pel que fa al partit, el tècnic bilbaí va destacar la concentració i la intensitat amb que es va jugar i va afirmar que el Sant Andreu va guanyar els tres punts de manera merescuda. Un dels noms propis del partit va ser el d’Ivan Guzman, de qui Patxi va dir que “s’ha guanyat quedar-se a la plantilla i avui ha sigut el jugador més determinant”.

Amb dues jornades ja disputades, l’entrenador quadribarrat explicava que s’estan ajustant coses i l’equip encara ha d’anar creixent i acoplant-se, com també han de fer els rivals. L’inici de temporada, per calendari, és complicat, però Patxi prefereix anar partit a partit i a partir d’ara pensar només en el partit de Copa del Rei de dimecres a les 18:00.

Escolta les seves declaracions després de guanyar l’Olot:

Foto: Judit Andreu i Pep Morata (MD).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS