Patxi Salinas: “L’equip està creixent”

L’entrenador andreuenc afirmava després d’eliminar l’Olot que l’equip havia merescut passar en un partit molt complicat, que va requerir molt d’esforç, intensitat i punteria. “Hem sigut millors”, assegurava el tècnic basc.

“Cada dia estem més còmodes i juguem millor, estem aprenent a patir i anem creixent com equip”. Amb els pas de les setmanes tothom es va coneixent millor i Patxi ja comença a comprovar que el vestidor ha entès el missatge de treball i entrega. Per a l’entrenador “som un equip difícil de batre si estem junts i remem junts”

L’estada temporal a Can Dragó està sent de moment molt favorable per a l’equip, que ho ha guanyat tot jugant a l’altre banda de la Meridiana. “És un camp que ens va genial, també és cert que juguem com a locals, però tot radica en que estem creixent”.

En aquest sentit Patxi va assegurar que els jugadors ho estan posant molt dificil per fer els onzes, “hi ha gent que s’està quedant fora i mereix jugar”. Els qui de moment no estan tenint minuts no han de patir perquè la temporada és llarga i “tothom tindrà la seva oportunitat, han d’estar preparats per quan els hi toqui”.

Pel que fa a la lesió d’Ivan Guzman, el tècnic espera que se li facin les proves mèdiques i després tenir sort i que el temps de baixa sigui el mínim possible.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS