Tots convocats per Badalona

La plantilla sencera es desplaçarà demà a l’Avinguda de Navarra per enfrontar-se amb el Badalona de Piti Belmonte en partit de la tercera jornada de lliga. Allà es farà la llista definitiva dels setze jugadors que entraran a la convocatòria definitiva.

La resta, els que en quedin fora, aprofitaran per entrenar a la mateixa gespa del Camp del Centenari. Cal destacar que Patxi Salinas té disponibles als vint-i-dos jugadors de la plantilla.

El partit de demà servirà de retrobament amb vells coneguts: Piti Belmonte, Luis Blanco i Toni Gil a la banqueta, i Cárdenas, Gómez, Neeskens i Boniquet sobre el camp. L’equip escapolat ha començat la lliga sumant dos punts i sense encaixar ni marcar cap gol. Els dos empats aconseguits han estat a zero.

L’equip quadribarrat buscarà els tres punts en un camp on no hi ha pogut guanyar les tres últimes visites. De fet, sobta que tots dos equips només s’hagin enfrontat en vuit ocasions en lliga a terres badalonines, amb només una victòria pels andreuencs (2009).

Els aficionats que vulguin desplaçar-se per veure el partit podran comprar la seva entrada per 10 euros, gràcies a l’acord de reciprocitat amb el que s’ha arribat amb el Badalona. Els menors de 14 anys tindran l’entrada gratuïta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS