UE Sant Andreu 2 – SCR Peña Deportiva 1

L’equip ha accedit a la segona eliminatòria de la Copa del Rei després de remuntar un partit que s’havia complicat en els primers minuts. Guzman, abans d’arribar al descans, i Francis, de penal a les acaballes, han remuntat el gol inicial dels eivissencs.

La Copa ha tornat a Sant Andreu dos anys després i ho ha fet de la millor manera, amb una victòria quadribarrada que classifica els andreuencs per a la següent ronda. Els homes de Patxi Salinas es retrobaran amb l’Olot, que ha superat l’Huracán per 3 a 2 en la seva eliminatòria. En aquesta ronda, també a partit únic, el Sant Andreu tornarà a ser local. Es tracta d’un factor clau, doncs dels 18 partits disputats avui, en 14 l’equip classificat ha estat el que jugava a casa.

I això que a Can Dragó no ha començat bé la tarda. L’equip blanc ha sortit molt endollat i directe cap a la porteria de Morales. En la primera arribada, jugada de Ramiro per la dreta, centrada a la frontal de l’àrea petita i gol de Paolo amb el cap. Un 0 a 1 que sorprenia a alguns aficionats que encara entraven al Municipal de Porta.

El gol ha animat encara més els eivissencs, que a punt han estat de fer el segon en una rematada de Salinas des de fora l’àrea que s’ha estavellat al pal. Pau Pomar també ho ha provat, en aquest cas amb el cap, i l’àrbitre ha anul·lat un gol a la Peña Deportiva per fora de joc.

Poc a poc ha anat despertant un Sant Andreu que ha tingut en una rematada de cap de Melo la seva primera arribada. Francis i Aitor també ho han provat amb dues rematades que han marxat a fora, completant aproximacions progressives de l’equip. No ha fallat Ivan Guzman, que en una jugada individual per la dreta ha marxat per velocitat del defensa, ha entrat a l’àrea i ha definit per baix per posar l’empat.

Abans del descans només un xut de falta de Ton Alcover que Seral ha atrapat bé. El flamant fitxatge, el migcampista Adrian Mouriño, sortia a escalfar-se a la gespa per entrar a la segona part.

Una segona meitat que des del primer minut ha tingut el Sant Andreu com a dominador. Amb molt protagonisme per Mouriño per la banda dreta i moltes faltes del conjunt blanc, que començava a veure’s superat per físic. Ha costat força minuts trencar aquesta dinàmica d’interrupcions. En el 58′ Melo reclamava unes mans dins l’àrea visitant, però l’àrbitre no les considerava sancionables.

La primera ocasió del segon temps arribava al 66′, amb un xut des de la frontal que Seral treia amb alguns problemes. I novament part de la graderia reclamava penal pocs minuts més tard per unes mans d’un defensa en una centrada de Guzman. Aquest cop el jugador eivissenc les tenia enganxades al cos.

L’acció més clara de perill ha arribat a pilota aturada. Mouriño ha buscat col·locar una falta frontal i ha estavellat la pilota al pal dret de la porteria visitant. Semblava que el partit es decidiria a la pròrroga, però quan només faltaven set minuts pel final Adrian Rosa feia caure Francis dins l’àrea cometent penal. El central ha vist la segona groga i Francis no ha perdonat des dels onze metres.

En els darrers minuts, amb la Peña bolcada a l’atac, Ander ha tingut opció de fer el tercer en una acció en que s’ha emportat la pilota per força. El davanter basc s’ha plantat davant Seral, que amb alguns problemes ha pogut finalment evitar el gol, deixant el marcador en el 2 a 1 final que dóna el passi als quadribarrats.

UE Sant Andreu 2

SCR Peña Deportiva 1

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Melo, Azparren, Jilmar, Ton Alcover, Ibon, Aitor (Mouriño 46′), Guzman, Quim Araujo (Ander 86′) i Francis (Dídac 87′).

SCR Peña Deportiva: Seral, Fofi, R.Martínez, Pau Pomar, Adrian Rosa, Jose Luis, Javi Escandell (Grimaldo 75′), Pando, Paolo, Salinas (Ismael 69′) i Ramiro.

Gols: 0-1 Paolo (2′), 1-1 Guzman (35′), 2-1 Francis (84′).

Àrbitre: Pérez Peraza, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Albarrán, Ton Alcover, Francis i Quim Araujo, i als visitants R.Martínez, Pau Pomar, Jose Luis, Paolo i Adrian Rosa (2) 83′.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS