UE Sant Andreu 2 – UE Olot 0

El Sant Andreu ha donat avui un pas més a la Copa del Rei classificant-se per a la tercera ronda. Els gols de Xavi Jiménez a la primera part i de Francis Ferrón a la segona han donat el passi als quadribarrats. Divendres es coneixerà el proper rival.

Tot i el dia gris i plujós, i el fet de coincidir amb la Didada, l’afició ha tingut de nou una gran resposta i ha tornat a dur l’equip fins a la victòria en un partit de gran importància pel club. L’accés a la tercera eliminatòria suposa, a més de poder seguir competint a la Copa, un important ingrés econòmic.

El partit ha tingut un inici igualat, amb només una arribada tímida de cada equip en els primers minuts. No ha estat fins el 27′ quan Xavi Jiménez, amb una rematada afortunada, ha culminat al segon pal una jugada trenada entre Quim Araujo i Francis. El partit es posava de cara i el mateix davanter andalús hauria pogut ampliar l’avantatge pocs minuts més tard, quan ha rematat al cos del porter una bona centrada de Xavi des de la dreta.

Abans del descans, l’arribada més clara dels vermells, amb una rematada de Ferrón que Morales ha refusat a córner. Quedaven encara quaranta cinc minuts per seguir lluitant contra un rival que aquesta temporada, excepte els partits que s’ha enfrontat amb el Sant Andreu, ha guanyat tot el que ha jugat.

A la segona meitat tots dos equips han tingut una opció de marcar abans que arribés el segon gol andreuenc. Xavi Jiménez, amb una centrada enverinada, no trobava rematador per centímetres. Per part garrotxina, Miki portava el perill a pilota aturada amb una falta que sortia fregant el pal.

I la paciència de Francis de cara a porteria ha tingut de nou premi a la Copa. En una pilota penjada a l’àrea per Rubén, el davanter andalús ha saltat més que el porter Aleix i li ha pres la cartera per fer el segon després que la pilota quedés morta amb el porter fora de lloc. Un gol que arribava quan Ivan Guzman estava a punt d’entrar al terreny de joc. L’ex del Manlleu ha tingut mala sort perquè només entrar s’ha lesionat a l’isquio i ha hagut d’abandonar el camp.

Amb el resultat desfavorable l’Olot ha intentat apretar per reduïr distàncies, i més encara quan Mikel Azparren ha vist la segona groga per tallar un contraatac d’Uri Santos. Tot i aquest quart d’hora amb deu homes, els de la Garrotxa només han tingut perill a pilota aturada i no han arribat a trobar cap rematada clara a la porteria de Morales.

UE Sant Andreu 2

UE Olot 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Melo 79′), Quim Araujo (Guzman 65′ [Ton Alcover 73′]), Ander Vitoria i Francis.

UE Olot: Aleix, Valentín, Hostench, Serra, Rojas (Abel 80′), Roger, Ferrón, Miki, Uri, Vilanova (Reverter 56′) i Arnal (Carlos Martínez 73′).

Gols: 1-0 Xavi Jiménez (27′), 2-0 Francis (62′).

Àrbitre: Cuadra Fernández, del col·legi balear. Ha mostrat targeta groga als locals, Mouriño, Azparren 2 (75′) i Morales, i als visitants Serra, Roger i Miki.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS