Un homenatge a Sant Andreu

Això és el que representa la nova segona samarreta presentada ahir en un Bar Versalles ple de gom a gom. El nou disseny, amb els colors de la bandera de Sant Andreu de Palomar i l’skyline del poble, va causar molt bona impressió entre tots els presents.

De fet, un cop acabada la presentació i només amb els assistents a l’acte, ja es van vendre 35 samarretes. Els qui no van poder venir a la presentació també la podran comprar a partir de dilluns a les oficines del club, de 17:00 a 20:00. El preu és el mateix que té la primera samarreta, 35 la de nen i 40 la d’adult.

Més de la meitat de la plantilla del primer equip, acompanyats pel cos tècnic, no es va voler perdre aquesta presentació. Tampoc ho va voler fer gran part de la directiva ni Raimond Blasi, regidor del districte.

Abans de començar l’acte, Julio Salinas va presentar una altra novetat impulsada per ell mateix: el cava Quatre Barres, amb distintiu del Sant Andreu. Una nova opció a l’hora de fer un regal andreuenc.

Més en

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019

Derrota intranscendent (0-1)

Premsa19 de maig de 2019