Aitor debuta a la lliga de la millor manera

El jugador eivissenc ha hagut d’esperar fins la jornada vuit per tenir l’oportunitat de jugar un partit de lliga, una possibilitat que no va desaprofitar. Aitor va sortir a l’onze inicial contra l’Elche Ilicitano, va marcar el primer gol de l’equip i va fer un gran desgast sobre la defensa.

Després d’arribar aquest estiu a prova i convèncer el cos tècnic per fitxar, Aitor Ramírez no estava entrant en l’equip en aquest inici de temporada. Si bé va anar convocat a Alcoi en la primera jornada i va jugar la primera ronda de Copa contra la Peña Deportiva, en les següents jornades li va costar entrar en les convocatòries.

Amb paciència i treball, Aitor va tornar a entrar a la llista per viatjar a Bunyol la setmana passada. Finalment a València no va poder tenir minuts, però només set dies després sortia com a titular en un partit difícil contra l’equip que arribava al Narcís Sala com a líder.

La seva feina es va veure recompensada amb la titularitat, amb un gol important i amb un bon partit en general, contribuïnt a una gran victòria. Una demostració de que amb treball dur les oportunitats arriben.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS