El club, premiat a 13a Nit de l’Esport de Sant Andreu

La nau central de Can Fabra va acollir divendres al vespre la tretzena edició de la Nit de l’Esport de Sant Andreu, on la Unió Esportiva Sant Andreu va ser una de les grans protagonistes. Diversos equips del club van ser premiats.

Amb la presència del president Manuel Camino, el vicepresident José Garcia, l’entrenador del primer equip Patxi Salinas, el coordinador del futbol base Josema González i els directius Carles Mora, Pepi Cuevas, Jordi Petit i Jordi Solsona, un total d’onze equips del club van ser reconeguts pels seus mèrits esportius de la temporada passada.

Al llarg del vespre els diferents equips van anar pujant a l’escenari per rebre el seu premi. El cap dels serveis mèdics del club, Jordi Solsona, va llegir unes paraules amb molt sentiment en record de l’ex vicepresident Roca. L’acte va acabar amb un petit piscolabis i brindant amb el cava Quatre Barres de Julio Salinas, que també es va acostar a l’acte.

Els equips premiats van ser els següents:

Primer equip, campió de la Copa RFEF.
Juvenil B, ascens a Preferent.
Cadet A, ascens a Divisió d’Honor.
Infantil A, ascens a Divisió d’Honor.
Infantil F, ascens a Primera Divisió.
Benjamí A, ascens a Preferent.
Benjamí D, ascens a Primera.
Benjamí G, ascens a Primera.
Pre-Benjamí A, campió categoria única.
Infantil Femení A, ascens a Primera.
Benjamí Femení A, campió categoria única.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS