El líder de la categoria visita el Narcís Sala

Aquest diumenge i en horari de tarda (17:00), l’Elche Ilicitano arriba a Sant Andreu com el millor equip dels quatre grups de Segona B. Els ilicitans, recent ascendits a la categoria, són la gran revelació després d’un inici de lliga impressionant.

Cinc victòries, un empat i una derrota fan que el filial de l’Elche sigui líder en solitari del grup III. A més, el seu balanç golejador, amb 16 dianes a favor i 8 en contra, el fan situar-se per sobre d’altres líders de grup com Las Palmas Atlético al II o Albacete al IV.

Tot això és gràcies, en gran part, al davanter canari Cristian Herrera. El de Las Palmas és el màxim golejador de tota la Segona B amb 9 gols marcats en 7 jornades. La referència ofensiva ilicitana ha contribuït a que el seu equip tingui una mitjana de gairebé 2,3 gols per partit, una xifra molt alta per a la categoria de bronze del futbol estatal.

Crida l’atenció que l’equip entrenat per Vicente Mir ha anotat set gols fora de casa. I ho ha fet en només dos partits (1-5 i 0-2), perquè en el tercer com a visitant, l’Elche Ilicitano va caure de manera molt contundent a camp de l’Huracán. Va ser per 4 a 0 en l’única derrota que sumen els alacantins en tota la lliga.

De precedents entre Sant Andreu i Ilicitano només n’hi ha un, i va acabar amb victòria quadribarrada per la mínima (1-0). Va ser la temporada 1969-70 en partit corresponent a la Jornada 9 de la Segona Divisió.

Foto: diarioinformacion.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS