El Versalles torna a regalar una canya amb cada tapa!

Demà diumenge, el bar patrocinador del club obsequiarà un altre cop a tots els socis que els visitin amb una canya de cervesa gratuïta per cada tapa demanada. Només caldrà presentar el carnet de soci a l’hora de demanar la consumició.

El passat diumenge el Versalles ja va fer aquesta promoció, que va tenir força acceptació. Tot i això, van aparèixer algunes crítiques a les xarxes socials dient que no es va dur a terme correctament. Des del bar informen que no va ser així, i per a esvair qualsevol dubte, aquest diumenge tornaran a regalar una canya de cervesa amb les tapes que els socis adquireixin en aquest establiment.

El Versalles anirà fent promocions puntuals per als abonats andreuencs, que s’aniran anunciant pels canals de comunicació oficials del club.

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018