El Versalles torna a regalar una canya amb cada tapa!

Demà diumenge, el bar patrocinador del club obsequiarà un altre cop a tots els socis que els visitin amb una canya de cervesa gratuïta per cada tapa demanada. Només caldrà presentar el carnet de soci a l’hora de demanar la consumició.

El passat diumenge el Versalles ja va fer aquesta promoció, que va tenir força acceptació. Tot i això, van aparèixer algunes crítiques a les xarxes socials dient que no es va dur a terme correctament. Des del bar informen que no va ser així, i per a esvair qualsevol dubte, aquest diumenge tornaran a regalar una canya de cervesa amb les tapes que els socis adquireixin en aquest establiment.

El Versalles anirà fent promocions puntuals per als abonats andreuencs, que s’aniran anunciant pels canals de comunicació oficials del club.

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018