El Versalles torna a regalar una canya amb cada tapa!

Demà diumenge, el bar patrocinador del club obsequiarà un altre cop a tots els socis que els visitin amb una canya de cervesa gratuïta per cada tapa demanada. Només caldrà presentar el carnet de soci a l’hora de demanar la consumició.

El passat diumenge el Versalles ja va fer aquesta promoció, que va tenir força acceptació. Tot i això, van aparèixer algunes crítiques a les xarxes socials dient que no es va dur a terme correctament. Des del bar informen que no va ser així, i per a esvair qualsevol dubte, aquest diumenge tornaran a regalar una canya de cervesa amb les tapes que els socis adquireixin en aquest establiment.

El Versalles anirà fent promocions puntuals per als abonats andreuencs, que s’aniran anunciant pels canals de comunicació oficials del club.

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018