Entrenament diferent a Sant Joan Despí

L’equip ha jugat aquest matí un partit d’entrenament contra el Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Patxi Salinas ha pogut donar minuts a tots els disponibles contra un conjunt blaugrana que ha combinat jugadors del primer equip i del filial.

El partit ha acabat amb el resultat de 4 a 1 favorable als blaugrana. Pol Calvet i Munir han avançat el Barça a la primera meitat, Boris ha retallat distàncies a la represa i Denis Suárez i Planas han posat el marcador definitiu.

Els jugadors andreuencs s’han pogut enfrontar a futbolistes com Puyol, Mascherano, Adriano, Pinto, Tello, Bartra o Montoya, un tast del que els espera als setzens de final de la Copa del Rei contra un equip de Champions o Europa League.

Els lesionats Xavi Jiménez, Melo, Guzman i Víctor han entrenat al marge a la mateixa Ciutat Esportiva. Manu, Dowi i Sergio, del Juvenil A, també han pogut gaudir d’aquesta experiència.

Foto: FCBarcelona

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS