Fes-te soci del Sant Andreu i gaudeix la Copa del Rei amb descompte!

El poble està espectant amb el sorteig que d’aquí un parell de setmanes desvetllarà quin equip de competició europea visitarà el Narcís Sala. Un partit històric pel qual els socis tindran preferència per a la compra d’entrades i una rebaixa en el preu.

Barça, Madrid, Atlético de Madrid, Real Sociedad, València, Sevilla o Betis. Un dels set millors equips de la passada lliga de Primera Divisió serà el rival del Sant Andreu a la Copa del Rei, en una eliminatòria que es disputarà a doble partit al mes de desembre.

Davant la magnitud i l’expectació que pot despertar un esdeveniment com aquest a Sant Andreu de Palomar, és necessari saber que seran els socis els que més avantatge tindran a l’hora d’adquirir entrades. Principalment pel preu, doncs tindran una rebaixa respecte el preu de venda al públic en general.

Amb la intenció de fer un sprint final en la campanya de captació de socis, i amb el partit a l’horitzó contra un rival que juga Champions o Europa League, la setmana vinent es començarà a penjar aquest cartell arreu del poble. Recordem que aquells que encara no sigueu socis teniu l’opció de donar-vos d’alta per internet, a www.festesoci.cat.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS