Guzman i Víctor es reincorporen al grup

Tots dos jugadors ja fan part de l’entrenament amb la resta dels seus companys i entren en la recta final de recuperació de les seves lesions. Després de ser baixa a Vila-real, Dídac ja treballa al mateix ritme que el grup.

La infermeria del Narcís Sala comença a buidar-se lentament. Si la setmana passada Xavi Jiménez i Melo van rebre l’alta mèdica, ara ho fa Dídac i en poques setmanes també Guzman i Víctor. Després de moltes sessions fent treball específic, ara tots dos comencen a participar ja amb els entrenaments amb el grup.

Ivan Guzman es va lesionar l’Onze de Setembre en el partit de Copa del Rei davant l’Olot, i des de llavors ha estat fent recuperació per tornar a ajudar l’equip com ho estava fent en les primeres jornades. Cinc setmanes més tard ja està més a prop de tornar a estar disponible per jugar.

En el cas de Víctor són cinc els mesos de recuperació. El mitjapunta va tenir una lesió greu al genoll i després de molt sacrifici també entra en la recta final per tenir l’alta esportiva. La lesió va fer que Víctor no tingui fitxa federativa, pel que s’haurà d’esperar al desembre per conèixer la seva situació un cop recuperat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS