La venda d’entrades per internet, ja operativa

Des de divendres al vespre tots els socis i membres del futbol base poden comprar la seva entrada per a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei. La poden adquirir tant a les oficines del Narcís Sala com a través d’internet.

Aquesta última via és la gran novetat, doncs a partir d’ara serà una opció de compra per a tots els partits que es disputin a casa. Es tracta d’una bona opció per als qui són de fora de Sant Andreu i no poden desplaçar-se a comprar l’entrada anticipada per a la Copa a les oficines del club. Com és habitual en aquest tipus d’operacions, s’hi inclou un import de despeses de gestió, que en aquest cas és de 0.90€. (www.uesantandreu.cat/entrades)

Paral·lelament a les oficines del Narcís Sala, de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00, es continuen venent aquestes entrades anticipades pre-sorteig a un preu promocional. Recordem que es tracta d’un procés reservat als socis del Sant Andreu, una entrada per carnet, i que s’acabarà el dia abans del sorteig de l’eliminatòria de setzens. A partir de llavors, i en funció del rival que toqui, els preus es poden revisar a l’alça. Val la pena doncs arriscar-se i adquirir l’entrada al preu promocional independentment de qui sigui el rival.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS