Morales, amb la segona equipació

El capità va sorprendre diumenge passat el públic del Narcís Sala sortint a jugar el partit contra l’Elche Ilicitano lluint la segona samarreta. Un fet que respon a una decisió personal del porter andreuenc i que va agradar a molts aficionats.

Amb el dorsal número 1 a l’esquena, Morales va defensar la porteria amb la samarreta del poble. Ell s’hi sent molt còmode, va portar sort a l’equip i a més els seguidors la van poder veure posada en un partit a casa.

Fins ara la segona samarreta, blava amb la creu groga i amb la silueta de Sant Andreu de Palomar, només s’ha utilitzat en el partit a camp del Reus. Per tant, molts aficionats encara no l’havien pogut veure en directe en ple partit. Donat que s’utilitzarà sempre lluny de casa, quan els colors amb l’equip local siguin coincidents, la decisió de Morales permet veure-la també al Narcís Sala.

Des de la seva presentació i llançament, la segona equipació està sent un èxit de vendes i cada vegada se’n veuen més, tant pel poble com per l’estadi.

Més en

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017

Acord de renovació amb José Antonio Llamas

Premsa17 de juny de 2017