Morales, amb la segona equipació

El capità va sorprendre diumenge passat el públic del Narcís Sala sortint a jugar el partit contra l’Elche Ilicitano lluint la segona samarreta. Un fet que respon a una decisió personal del porter andreuenc i que va agradar a molts aficionats.

Amb el dorsal número 1 a l’esquena, Morales va defensar la porteria amb la samarreta del poble. Ell s’hi sent molt còmode, va portar sort a l’equip i a més els seguidors la van poder veure posada en un partit a casa.

Fins ara la segona samarreta, blava amb la creu groga i amb la silueta de Sant Andreu de Palomar, només s’ha utilitzat en el partit a camp del Reus. Per tant, molts aficionats encara no l’havien pogut veure en directe en ple partit. Donat que s’utilitzarà sempre lluny de casa, quan els colors amb l’equip local siguin coincidents, la decisió de Morales permet veure-la també al Narcís Sala.

Des de la seva presentació i llançament, la segona equipació està sent un èxit de vendes i cada vegada se’n veuen més, tant pel poble com per l’estadi.

Més en

El Prebenjamí A, campió de lliga

Premsa23 de maig de 2017

Futbol Base: resultats 20 i 21 de maig

Premsa23 de maig de 2017

Apunta’t al Campus d’Estiu per a porters!

Premsa22 de maig de 2017

Futbol Base: horaris 20 i 21 de maig

Premsa19 de maig de 2017