Morales compleix 200 partits com a andreuenc

El capità del Sant Andreu va arribar aquest diumenge contra el Llagostera al seu partit oficial número dos-cents defensant els colors del club. El porter va celebrar-ho amb una bona actuació sota pals i amb un pastís homenatge de Gabrieles, empresa col·laboradora del club.

Aquesta és la sisena temporada de Morales al Narcís Sala, on des de la seva arribada l’any 2008 ja es va convertir en un referent. El seu treball diari l’ha fet arribar a una xifra de partits amb el Sant Andreu que està a l’abast de pocs jugadors. Ara mateix el capità és el 17è futbolista amb més partits jugats a la història del club, i aquesta mateixa temporada pot entrar en el Top10.

La llista de més partits disputats l’encapçalen Antonio Moya amb 332, Guillermo Tovar amb 331 i Antonio Martín amb 286. Xifres que encara queden un pèl lluny però sens dubte a l’abast de Morales, que ahir mateix reconeixia que encara li queda corda. Actualment el porter té contracte fins l’any 2015.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017