Patxi Salinas: “Ens ha passat un tren per sobre”

L’entrenador basc reconeixia després del partit la superioritat del Villarreal B, “un equip que va a una velocitat més”. A banda d’elogiar la gran actuació dels groguets, Patxi també va descatar Morales: “ha tingut una actuació sensacional”.

El bon inici del Sant Andreu al Mini Estadi de Vila-real no feia pensar en una derrota, i molt menys tan clara. Així ho va veure també el tècnic quadribarrat: “hem sortit bé, semblava que teniem el control del partit, però en tres contraatacs ens han fet tres gols i al minut 25 el partit ja estava trencat”.

Per a Patxi la velocitat i la fortalesa dels locals va ser decisiva. “El Villarreal B m’ha semblat un equip fantàstic, molt difícil de contrarrestar i amb el marcador a favor pràcticament impossible”. Les grans dimensions del terreny de joc tampoc ajudaven per aturar un conjunt que “fa les transicions amb molta rapidesa i té jugadors de categoria superior”.

El cert és que l’equip encara no coneix la victòria com a visitant. “Fora de casa no estem jugant el nostre millor futbol, ens falta alguna cosa i seguirem intentant-ho”. La prioritat ara mateix pel tècnic és recuperar-se de la derrota i pensar en el futur, una setmana amb tres partits per la que s’haurà d’estar fort físicament.

Més en

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018