Patxi Salinas: “Ens ha passat un tren per sobre”

L’entrenador basc reconeixia després del partit la superioritat del Villarreal B, “un equip que va a una velocitat més”. A banda d’elogiar la gran actuació dels groguets, Patxi també va descatar Morales: “ha tingut una actuació sensacional”.

El bon inici del Sant Andreu al Mini Estadi de Vila-real no feia pensar en una derrota, i molt menys tan clara. Així ho va veure també el tècnic quadribarrat: “hem sortit bé, semblava que teniem el control del partit, però en tres contraatacs ens han fet tres gols i al minut 25 el partit ja estava trencat”.

Per a Patxi la velocitat i la fortalesa dels locals va ser decisiva. “El Villarreal B m’ha semblat un equip fantàstic, molt difícil de contrarrestar i amb el marcador a favor pràcticament impossible”. Les grans dimensions del terreny de joc tampoc ajudaven per aturar un conjunt que “fa les transicions amb molta rapidesa i té jugadors de categoria superior”.

El cert és que l’equip encara no coneix la victòria com a visitant. “Fora de casa no estem jugant el nostre millor futbol, ens falta alguna cosa i seguirem intentant-ho”. La prioritat ara mateix pel tècnic és recuperar-se de la derrota i pensar en el futur, una setmana amb tres partits per la que s’haurà d’estar fort físicament.

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018