Patxi Salinas: “Ens han privat d’una victòria que hem merescut”

L’entrenador del Sant Andreu estava molt enfadat amb l’actuació arbitral després de l’empat aconseguit a Bunyol. “Hem fet un treball espectacular, però un factor extern ens ha impedit emportar-nos els tres punts. El penal és de riure”.

“És increïble, no hi ha res de res, el penal no té cap justificació”. Eren les paraules de Patxi Salinas després de veure com s’escapaven dos punts en el millor partit de l’equip com a visitant aquesta temporada. “Hem aconseguit marcar i generar moltes ocasions de gol, hem donat un molt bon nivell i l’equip ja té un altre to fora de casa”.

Malgrat tot, la victòria es va escapar amb molta polèmica. “L’àrbitre no pot tenir la consciència tranquila” deia l’entrenador basc. I és que a més del penal, “ens ha cosit a targetes injustes en un 90% i ens ha anul·lat un gol encara no sé per què”.

Si l’actitud i el treball de l’equip són la part positiva d’aquest partit, la negativa són els problemes físics. “Carroza té una sobrecàrrega que no és preocupant, Xavi potser pateix alguna cosa més important”.

De cara el proper compromís de lliga, diumenge vinent a les 17:00 contra l’Elche B, Patxi destacava que tornarà a ser “un partit molt complicat contra un altre filial, fa un futbol molt bo i porta moltíssims gols a favor amb un davanter en ratxa”.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS