Patxi Salinas: “Hem hagut de patir molt per guanyar”

Després de derrotar l’Huracán a l’últim sospir del partit, el tècnic andreuenc afirmava que a l’equip li havia faltat tranquil·litat en l’última passada per sentenciar abans. Patxi va veure un Sant Andreu superior a un rival molt complicat.

En els quatre enfrontaments disputats fins ahir contra l’Huracán, els quadribarrats no havien aconseguit sumar mai ni un sol punt. Un fet que parlava de la dificultat d’un oponent de qui l’entrenador andreuenc destacava la seva intensitat, agressivitat i sobretot el perill en jugades d’estratègia.

El gol dels valencians va arribar precisament en una rematada de cap a la sortida d’un córner, una acció difícil de combatre contra un equip com l’Huracán. “Tenim un equip molt bo de futbol col·lectiu i de pilota, però som petits i en estratègia patim. Tenim d’altres qualitats, i encara que treballem la pilota aturada, és difícil combatre un equip així en el joc aeri”.

Pel que fa a la diferència de rendiment de l’equip a casa i a domicili, Patxi afirmava que “a tots els equips els costa guanyar fora”. Com a local, al Narcís Sala i a Can Dragó, l’equip ho ha sumat gairebé tot, 13 punts de 15 possibles. Lluny de Sant Andreu el balanç és de 2 punts de 15. El tècnic reconeixia que “fora de casa és el nostre punt dèbil, hem de millorar i potser reestructurar alguna cosa”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS