Patxi Salinas: “L’equip ha tingut dos collons per remuntar-li al líder”

El tècnic andreuenc felicitava públicament els jugadors després de la victòria contra l’Elche Ilicitano en un partit amb una segona part “quasi perfecta” dels andreuencs. Segons Patxi, la gran intensitat de l’equip va ser clau per sumar els tres punts.

“L’Elche estava molt just físicament a la segona part, nosaltres estàvem molt forts i hem pensat que era el moment just per treure tota l’artilleria, amb Boris, Francis, Ander i Quim havíem de fer el gol”. D’aquesta manera explicava Patxi Salinas el desenllaç d’una remuntada molt treballada contra un equip jove, en dinàmica positiva i que es va trobar per davant en el marcador dues vegades.

L’entrenador va voler destacar l’actuació “escandalosament bona” de Carroza com a central, després de la lesió de Dídac, i el paper de Morales, de qui va assegurar que és un dels millors porters de la categoria. També va fer menció als dos possibles penals no xiulats per mans dels defenses il·licitans dins l’àrea.

Preguntat per l’horari dels partits al Narcís Sala, el tècnic de Bilbao afirmava que li agrada tant a les 12:00 com a les 17:00 i que escollirà a cada jornada en funció del que li vagi millor a l’equip segons el rival.

Per últim, sobre el sorteig de la Copa del Rei d’aquest divendres, Patxi va assegurar que a nivell esportiu no té cap preferència i que li agradaria que toqués l’equip que a nivell econòmic tingui una repercussió més gran a la caixa del club.

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018