Tornen Melo i Xavi Jiménez

Ja recuperats dels seus problemes físics, tots dos futbolistes estaran disponibles per visitar el camp del millor equip local de la lliga. Dídac i Guzman, per lesió, i Boris, Jilmar, Adri i Albarrán, per decisió tècnica, no viatgen a Vila-real.

La llista de setze convocats la formen els següents setze jugadors: Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Carroza, Ton Alcover, Xavi Jiménez, Josu, Aitor, Quim Araujo, Ander i Francis.

A dia d’avui el Mini Estadi de Vila-real és el camp on és difícil és puntuar. El Villarreal B només ha cedit punts contra el Prat, que va aconseguir arrencar un empat en l’últim partit dels groguets a casa (1-1). Els altres tres partits jugats a La Plana han acabat amb victòria clara pels de Lluís Planagumà: 4-2 contra el Levante B, 3-1 contra el Constància i 2-0 contra l’Huracán.

Amb 10 gols en quatre partits com a local, el Villarreal B és l’equip que més gols ha fet davant la seva afició, amb una mitjana que supera els dos gols per partit. També és cert que exceptuant el partit contra l’Huracán, els castellonencs sempre han rebut gols a casa.

De precedents entre Villarreal B i Sant Andreu només n’hi ha dos, el 3-0 de la temporada 2008/2009 i l’empat a dos de la temporada passada. El de demà serà el partit que obri la novena jornada del campionat de lliga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS