Tots disponibles per a Lleida

Amb tota la plantilla a disposició, Patxi Salinas ha hagut de descartar sis jugadors pel partit de demà a les 21:00 al Camp d’Esports de Lleida. Aitor, Boris, Guzman, Jilmar, Adri i Albarrán, tots per decisió tècnica, es quedaran a Sant Andreu.

La llista de convocats la formen els següents setze jugadors: Morales, Éric, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Melo, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Carroza, Mouriño, Xavi Jiménez, Josu, Quim Araujo, Ander i Francis.

L’equip buscarà la primera victòria fora de casa, on només ha pogut sumar dos punts en cinc partits. Tot i no ser un escenari gaire favorable, en l’última visita al Camp d’Esports, l’any 2011, els quadribarrats van poder tornar amb un punt (1-1).

El Lleida és setè a la classificació i compta amb un punt més que el Sant Andreu. Quatre derrotes en cinc partits, de la jornada 3 a la 8, van fer mal a un equip blau que ja ha començat la seva recuperació. Els lleidatans han sumat 7 dels darrers 9 punts en joc i volen seguir mirant cap amunt.

Més en

Tocar de peus a terra

Premsa25 de març de 2017

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017