Tots disponibles per a Lleida

Amb tota la plantilla a disposició, Patxi Salinas ha hagut de descartar sis jugadors pel partit de demà a les 21:00 al Camp d’Esports de Lleida. Aitor, Boris, Guzman, Jilmar, Adri i Albarrán, tots per decisió tècnica, es quedaran a Sant Andreu.

La llista de convocats la formen els següents setze jugadors: Morales, Éric, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Melo, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Carroza, Mouriño, Xavi Jiménez, Josu, Quim Araujo, Ander i Francis.

L’equip buscarà la primera victòria fora de casa, on només ha pogut sumar dos punts en cinc partits. Tot i no ser un escenari gaire favorable, en l’última visita al Camp d’Esports, l’any 2011, els quadribarrats van poder tornar amb un punt (1-1).

El Lleida és setè a la classificació i compta amb un punt més que el Sant Andreu. Quatre derrotes en cinc partits, de la jornada 3 a la 8, van fer mal a un equip blau que ja ha començat la seva recuperació. Els lleidatans han sumat 7 dels darrers 9 punts en joc i volen seguir mirant cap amunt.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS