Tres novetats a la llista per visitar el cuer

Carroza, Aitor i Albarrán entren a la convocatòria mentre Ton Alcover, Melo i Boris en surten per decisió tècnica. Patxi Salinas també descarta Adri i Jilmar per aquest partit, pel que té la baixa per lesió d’Ivan Guzman. El Levante B porta 2 punts de 18 possibles i és últim a la taula.

La llista de setze convocats la formen: Morales, Éric, Xapi Arnau, Albarrán, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Carroza, Mouriño, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Josu, Aitor, Ander i Francis.

El Sant Andreu ja va visitar la Ciutat Esportiva de Bunyol en l’últim jornada de la temporada passada, quan va perdre per 2 a 1. Llavors la situació era ben diferent, doncs el filial granota es jugava classificar-se pel play-off d’ascens, un objectiu que va aconseguir amb aquells tres punts.

Enguany el Levante B no ha començat gens bé la temporada i només ha pogut sumar dos empats en sis jornades, tots dos a casa. L’equip valencià és el més golejat del grup amb diferència, amb 17 gols encaixats. Un aspecte que l’està condemnant, doncs en l’apartat ofensiu se situa més amunt, amb 7 dianes anotades.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS