Venda anticipada d’entrades per a la Copa del Rei

Aquesta mateixa tarda es començaran a vendre a les oficines del club les entrades anticipades per al partit d’anada dels setzens de final de Copa del Rei, contra un equip de Champions o Europa League. El procés serà exclusiu per a socis i membres del futbol base.

Per tal de donar preferència als més fidels al Sant Andreu, el club ha decidit vendre entrades a un preu promocional abans de conèixer el rival de l’eliminatòria. El procés de venda anticipada amb aquest preu només durarà fins abans del sorteig, presumiblement el 7 de novembre. Es tracta d’una promoció a la que només socis, jugadors i pares del futbol base podran accedir, comprant una entrada per carnet.

Els preus seran els següents:

Gol: 10 euros
Lateral: 15 euros
Tribuna descoberta: 20 euros
Tribuna coberta: 25 euros

Sigui quin sigui el rival (Barça, Madrid, Atlético, Reial Societat, València, Sevilla o Betis), els que la comprin de manera anticipada ho faran per aquest preu reduït. Un cop s’hagi fet el sorteig, els preus poden pujar en funció del rival que hagi tocat. És a dir, que aquells que comprin en funció del rival, siguin o no socis, poden acabar pagant un preu més elevat. És important no arriscar-se i assegurar-se l’entrada al preu mínim.

Dins d’aquesta promoció també s’inclouen els aficionats que es fagin socis fins abans del sorteig. Una opció que el club dóna per intentar augmentar la massa social. El que compta, en definitiva, és que qui tingui el seu carnet de soci podrà gaudir d’aquesta prioritat i descompte en comprar l’entrada per un partit històric. Aquest cop, donades les exigències de seguretat i aforament, els nens també hauran d’accedir a l’estadi amb la seva entrada.

El procés de venda començarà aquesta mateixa tarda per dues vies. La primera, convencional, a les oficines del club (de dilluns a divendres i de 17:00 a 20:00). Aquí el pagament s’haurà de fer en efectiu. La segona, la gran novetat, per internet. Es farà a través de l’apartat entrades del web: http://www.uesantandreu.cat/entrades/. Aquest via s’està acabant d’enllestir i s’espera que aquesta tarda també pugui estar disponible.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS