1.382 socis han comprat la seva entrada abans del sorteig

La campanya de venda d’entrades a preu reduït ha tingut una grandíssima acollida entre la massa social andreuenca. Sense conèixer el rival dels setzens de final de la Copa del Rei, els socis i el futbol base s’han bolcat amb el club per aquest partit.

Ni data, ni hora, ni rival concretats. Res d’això ha estat un impediment perquè els quadribarrats demostressin les seves ganes de veure l’equip en un partit històric al Narcís Sala. Fa només uns minuts s’ha tancat la venda d’entrades a preu reduït amb un balanç molt positiu.

Aquests 1.382 socis i membres del futbol base representen més del 50% de la massa social del Sant Andreu i ja ningú els treurà el seu seient per un preu molt reduït (des dels 10€). I és que després del sorteig, i en funció del rival que toqui, el preu de les entrades pot pujar. Un fet que no afecta a aquests 1.382 que s’han arriscat a comprar la seva entrada anticipada per veure, per damunt de tot, el Sant Andreu.

En les properes hores es tornarà a obrir la venda d’entrades, si procedeix, amb noves tarifes. Els detalls els oferirem un cop realitzat el sorteig.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS