Acompanya el Sant Andreu a Madrid en AVE per 135€!

El preu final del viatge en AVE xàrter més l’entrada per veure l’Atlético de Madrid-Sant Andreu al Vicente Calderón serà de 135 euros. Dimecres 4 de desembre es tancaran les inscripcions, que es podran fer a partir de demà a les oficines i per internet.

Cada aficionat podrà escollir l’hora a la que vol fer el viatge d’anada a la capital espanyola. La tornada, a les 23:30, serà conjunta i permetrà arribar a Sant Andreu a una hora raonable. L’única condició indispensable per tirar endavant el desplaçament és que dimecres dia 4 hi hagi un mínim de 200 inscrits, xifra que es va superar quan vam sondejar el nombre d’aficionats que volien viatjar-hi.

En cas que disortadament no hi hagués 200 andreuecs disposats a desplaçar-se, es tornarien automàticament els diners als ja inscrits. Un fet que ara mateix no es contempla, doncs serà un partit històric en un estadi cinc estrelles i els andreuencs que acompanyin l’equip seran aquella mateixa nit de tornada a Sant Andreu, podent anar a treballar l’endemà.

Animem tots els interessats a apuntar-s’hi el més aviat possible, doncs d’aquesta manera abans podrem confirmar al 100% la viabilitat d’aquest AVE xàrter. L’horari per fer les inscripcions a les oficines serà  de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00, mentre que per internet es podrà fer les 24 hores. El termini d’inscripció s’obrirà demà a la tarda.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS