Comença la substitució de la coberta de Tribuna

Per tal de tenir-la enllestida de cara el partit de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid, aquesta setmana s’han iniciat les obres per canviar la coberta de la Tribuna del Narcís Sala. En els propers dies es faran més actuacions a càrrec de l’Ajuntament.

La segona fase de reforma del Narcís Sala, la més important, està projectada de cara el segon semestre del 2014. Mentre no arribi aquest moment, i davant les urgències que suposa un partit com els setzens de Copa, es faran adequacions provisionals.

La primera d’elles és la de la coberta de Tribuna. S’està procedint a retirar l’antiga, ja molt malmesa, i se’n posarà una de provisional translúcida per acabar aquesta temporada. En els propers dies també es començarà a arreglar la sortida del pàrquing i a fer un rentat de cara a alguns vestidors de l’estadi.

Més en

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018