Comença la substitució de la coberta de Tribuna

Per tal de tenir-la enllestida de cara el partit de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid, aquesta setmana s’han iniciat les obres per canviar la coberta de la Tribuna del Narcís Sala. En els propers dies es faran més actuacions a càrrec de l’Ajuntament.

La segona fase de reforma del Narcís Sala, la més important, està projectada de cara el segon semestre del 2014. Mentre no arribi aquest moment, i davant les urgències que suposa un partit com els setzens de Copa, es faran adequacions provisionals.

La primera d’elles és la de la coberta de Tribuna. S’està procedint a retirar l’antiga, ja molt malmesa, i se’n posarà una de provisional translúcida per acabar aquesta temporada. En els propers dies també es començarà a arreglar la sortida del pàrquing i a fer un rentat de cara a alguns vestidors de l’estadi.

Més en

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de gener de 2018

Els torrons no s’han digerit bé (0-3)

Premsa14 de gener de 2018

Refermar la segona posició

Premsa13 de gener de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa13 de gener de 2018