Dijous, últim dia de venda d’entrades per a la Copa a preu promocional

Amb el sorteig confirmat per aquest proper divendres a la 13:00, la venda anticipada d’entrades des de 10€ exclusiva per a socis es tancarà dijous. A hores d’ara més de 700 socis han comprat ja la seva entrada per presenciar un partit històric.

Encara no es coneix el rival que s’enfrontarà al Sant Andreu en els setzens de final de la Copa del Rei, però la massa social del club està demostrant que toqui qui toqui, el que vol és veure el seu equip i no el rival. Des que es va iniciar la venda anticipada més de 700 socis han adquirit la seva localitat, tant a les oficines (entre setmana de 17:00 a 20:00) com per internet (www.uesantandreu.cat/entrades).

Els preus atractius, des dels 10€ fins els 25€, han provocat cues cada tarda a les oficines. És per això que des del club es recomana no esperar fins a dijous, últim dia de venda promocional, i que aquells que encara no hagin comprat l’entrada intentin fer-ho aquesta tarda o bé demà, per evitar aglomeracions de darrera hora. També recomanem comprar l’entrada per internet, una manera més ràpida i que evitarà fer qualsevol cua.

Recordem que aquest és un procediment exclusiu que dóna prioritat a socis i membres del futbol base, que poden comprar una entrada per carnet. Ells són qui ajuden el club dia a dia i, per tant, tenen dret a tenir preferència. Aquest avantatge també ha fet que molta gent s’hagi animat a fer-se sòcia del Sant Andreu. Qui ho vulgui, encara estar a temps de donar-se d’alta (www.festesoci.cat) i gaudir també del dret a comprar la seva entrada des de 10€.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS