Divendres 8 de novembre, sorteig dels 1/16 de la Copa del Rei

La RFEF ha comunicat oficialment la data i l’hora del sorteig de l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. Serà divendres vinent a les 13:00 i l’escenari escollit l’estadi Vicente Calderón, seu de l’actual campió de la competició.

El Sant Andreu hi prendrà part juntament amb sis equips més de Segona Divisió B: Nàstic, Lleida Esportiu, Racing de Santander, Cartagena, Algeciras i Olímpic de Xàtiva. Aquests set clubs es repartiran el premi gros, els set equips de Primera Divisió que participen en competicions europees, Champions League i Europa League.

Això vol dir que Barça, Madrid, Atlético, Real Sociedad, Valencia, Betis o Sevilla seran el rival del conjunt quadribarrat. Una festa per tot Sant Andreu en plena Festa Major, i és que el partit d’anada de l’eliminatòria, el que s’ha de disputar al Narcís Sala, està previst pel 6, 7 o 8 de desembre. La tornada, a camp de l’equip “europeu”, serà el dia 18 de desembre.

Per decidir aquests emparellaments, que correspondran a la primera fase del sorteig, s’utilitzaran tres copes. La primera amb els sets equips de Segona B, la segona amb els quatre de Champions i la tercera amb els tres d’Europa League. Es començaran traient boles de les copes 1 i 2, obtenint com a resultat quatre emparellaments. Les tres boles que restaran de la copa 1 es sortejaran amb els equips de la copa 3. És a dir, que les quatre primeres boles de Segona B que surtin es creuaran amb els equips de Champions. Les tres restants, amb els d’Europa League.

Un cop finalitzada la primera fase començarà la segona, que comprèn tota la resta d’equips de Primera Divisió i els de Segona A.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS