El club negocia amb Renfe un AVE xàrter per viatjar a Madrid

Pensant en un desplaçament massiu al Vicente Calderón el proper 18 de desembre, la directiva s’ha posat a treballar per portar el màxim d’afició a Madrid. Si estàs interessat en anar-hi, envia’ns un correu a marqueting@uesantandreu.cat.

La condició per poder tirar endavant aquest AVE xàrter és que el tren s’ompli del tot. Volem saber quants quadribarrats estarien interessats en gaudir d’un partit històric en un estadi cinc estrelles. L’AVE sortiria de Barcelona el dia del partit, dimecres 18 de desembre pel matí, i tornaria cap a terres catalanes un cop acabat el match.

Per sondejar la viabilitat real de fer un tren 100% andreuenc destí Madrid, preguem als que estigueu interessats en anar-hi que ens envieu un e-mail a marqueting@uesantandreu.cat indicant els vostres noms i cognoms.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS