El Sant Andreu-Atlético es disputarà dissabte 7 de desembre a les 16:00

Aquest migdia s’han conegut els horaris dels partits d’anada de 1/16 de final de la Copa del Rei. El duel entre quadribarrats i colchoneros al Narcís Sala serà el dia 7 a les 16:00, en directe per Canal+Liga i GolT.

Tots aquells que estaven esperant conèixer data i horari per adquirir l’entrada del Sant Andreu-Atlético, ja poden fer-ho. El fet que la jornada de Copa es jugui en dies festius, 6, 7 i 8, d’octubre, ha fet que les televisions hagin distribuit tots els partits en diferents franges horàries per tal de no fer-los coincidir entre sí. En el cas andreuenc, la data triada és dissabte 7 de desembre a les 16:00 de la tarda.

Aquest partit tindrà afectació en el Sant Andreu-Ontinyent de la jornada 17, que s’havia de disputar el mateix cap de setmana. La RFEF dóna de marge al club fins el 28 de març per la disputa d’aquest enfrontament que s’haurà d’ajornar.

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018