El Sant Andreu-Atlético es disputarà dissabte 7 de desembre a les 16:00

Aquest migdia s’han conegut els horaris dels partits d’anada de 1/16 de final de la Copa del Rei. El duel entre quadribarrats i colchoneros al Narcís Sala serà el dia 7 a les 16:00, en directe per Canal+Liga i GolT.

Tots aquells que estaven esperant conèixer data i horari per adquirir l’entrada del Sant Andreu-Atlético, ja poden fer-ho. El fet que la jornada de Copa es jugui en dies festius, 6, 7 i 8, d’octubre, ha fet que les televisions hagin distribuit tots els partits en diferents franges horàries per tal de no fer-los coincidir entre sí. En el cas andreuenc, la data triada és dissabte 7 de desembre a les 16:00 de la tarda.

Aquest partit tindrà afectació en el Sant Andreu-Ontinyent de la jornada 17, que s’havia de disputar el mateix cap de setmana. La RFEF dóna de marge al club fins el 28 de març per la disputa d’aquest enfrontament que s’haurà d’ajornar.

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018