Ja és aquí el sorteig dels setzens de final de Copa del Rei

Després de molta espera, demà a la 13:00 del migdia Sant Andreu sabrà quin equip de Primera Divisió el visita. El Vicente Calderón serà l’escenari d’un sorteig que es podrà seguir en directe i en obert per Teledeporte.

L’afició quadribarrada viu neguitosa des del 13 de setembre passat, dia en que es va saber que l’equip s’enfrontaria amb un conjunt de Champions o Europa League. L’expectació que s’ha despertat al llarg de les darreres setmanes l’exemplifiquen els més de 1.000 socis que, sense conèixer rival, ja han comprat la seva entrada per a un partit històric.

També els mitjans de comunicació. Fins a onze televisions/ràdios/diaris/mitjans digitals seguiran demà la reacció del primer equip a l’emparellament de setzens de final. Un petit tast del que ens espera en aquesta ronda de setzens de la competició copera.

Recordem que els possibles rivals del Sant Andreu són Barça, Madrid, Atlético de Madrid, Real Sociedad, Valencia, Betis i Sevilla. Els emparellaments dels equips de Segona B seran els primers en decidir-se: els quatre primers equips de bronze que surtin es creuaran amb els equips de Champions, els tres últims en aparèixer amb els d’Europa League.

L’eliminatòria es disputarà a doble partit sent l’anada al Narcís Sala (6, 7 o 8 de desembre) i la tornada a camp de l’equip de Primera (18 de desembre).

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS