L’afició de l’Atlético s’ubicarà exclusivament a Gol Sud i Tribuna Sud

Tal com està indicat a les oficines i a la web de compra d’entrades, recordem que de conformitat amb la legislació vigent i normativa, les localitats destinades a l’afició visitant se situen per seguretat en una zona degudament separada de la resta d’afeccionats: gol sud i la tribuna sud.

El Sant Andreu es reserva el dret a no permetre l’entrada a l’estadi a afeccionats de l’equip visitant amb localitats que no estiguin situades en aquesta zona habilitada a tal efecte. Si algun seguidor del Club Atlético de Madrid ha comprat entrades en d’altres sectors, pot sol·licitar la devolució a les oficines del club o enviant un correu a marqueting@uesantandreu.cat, per comprar-la en el sector correcte.

Foto: rtve.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS