Les entrades de Lateral i Gol Nord, exhaurides

El ritme de venda d’entrades pel Sant Andreu-Atlético de Madrid és molt bo i ja hi ha dos sectors de l’estadi que s’han esgotat. Durant la tarda d’ahir es van acabar les localitats de Lateral i a la nit també ho van fer les de Gol Nord.

A vint-i-tres dies per a la disputa d’un enfrontament històric i inèdit a Sant Andreu, un 50% de l’aforament de l’estadi ja està venut. Una dada que convida a l’optimisme per omplir el Narcís Sala. Ara mateix els sectors amb entrades encara disponibles són Gol Sud (25€-30€), Tribuna Nord (35€-45€), Tribuna Sud (35€-45€) i Tribuna Coberta (45€-55€). Recomanem als seguidors que encara no hagin comprat les seves que ho fagin l’abans possible vist el ritme de venda.

Recordem que la venda està oberta les 24 hores del dia per internet i de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 a les oficines del Narcís Sala. Un 33% de la venda total d’entrades s’ha fet per internet, una iniciativa que ha tingut un gran acollida i que ha evitat encara més cues a les instal·lacions del club.

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018